Min bog er blevet anmeldt i Information (22/8)

MIN BOG ER BLEVET ANMELDT AF SOLVEIG DAUGAARD I INFORMATION.

  • “Jeg kan sjældent mindes at være blevet så overrumplet af en bog. Scavenius skriver en suggererende, men kontrolleret prosa, der har en centraleuropæisk tidløshed over sig, der ikke minder om meget, der skrives i Danmark lige nu. Den er billedstærk og brutal, og det er som om et drypvist vanvid raserer den kølige fremstilling indefra og flosser fortællingernes temporale struktur, så en nærmest fordrukken drømmelogik får lov at råde.”
  • “Sjældent velskrevet, foruroligende og smuk i al sin egensindighed.”
ursula i Information
LÆS HELE ARTIKLEN HER:

http://www.information.dk/542762

 

 

This entry was posted in anmeldelser af min bog FJER. Bookmark the permalink.

Comments are closed.