Fjer anbefalet som sommerlæsning i Berlingske

Fjer er blandt Søren Kassebeers anbefalinger af Sommerlæsning.

Han skriver:

“Ursula Scavenius: Fjer

»Fjer« er ikke behagelig læsning. Det behøver skønlitteratur som bekendt heller ikke være. Eller er det oftest ikke. Når den duer. »Fjer« foregår tre forskellige steder, for »Fjer« består også af tre forskellige fortællinger, og et fællestræk ved dem er den konstante følelse af særhed, der kobles med noget med kroppe, der lider.

Det hele er både kompromisløst og virtuost gennemført af en forfatter, til hvis afgørende dyder det også hører, at hun ikke ligner så meget andet, man lige ser i den hjemlige litteratur. Stærkt foruroligende. På den gode måde.”

 

Se alle hans anbefalinger her:

http://m.b.dk/kultur/hold-fri-med-boeger

 

This entry was posted in anmeldelser. Bookmark the permalink.

Comments are closed.